پایگاه خبری هنرمعماری آنلاین

بهزاد حیدری و شیرین صمدیان2023-10-23T09:27:09+03:30

بهزاد حیدری و شیرین صمدیان


Behzad Heydari

Shirin Samadian

شیرین صمدیان : متولد ۱۲/۷/۱۳۶۱

لیسانس معماری از دانشگاه شهید بهشتی و فوق لیسانس شهر سازی از دانشگاه شهید بهشتی

تاسیس دفتر پرگار در سال ۱۳۸۴ بهمراه بهزاد حیدری

بهزاد حیدری

  1. تولد، تحصیلات ابتدایی، متوسطه و دانشگاهی و علاقه­مندی به معماری و هنرهای دیگر؟

متولد ۸/۳/۱۳۶۰ تحصیلات ابتدایی را در دبستان بهشت و متوسطه در مجموعه آموزشی خاتم گذراندم.
در دانشگاه شهید یهشتی ، لیسانس معماری و در دانشگاه تهران فوق لیسانس مدیریت پروژه را اخذ نمودم.

  1. چطور کار به اینجا رسید؟ مسیر معماری شما تا امروز 

از ابتدای مراحل شناختی در کودکی به ساختن علاقه مند بودم . کم کم با پدید آوردن تصویری با وضوح بیشتر، معماری بعنوان هدف نهایی آشکار شد. حتی در دوران متوسطه مباحث این رشته را دورادور دنبال میکردم. پس از قبول شدن در دانشگاه اهتمام در راستای یادگیری و تجربه افزون شد و شاگردی در دنیای حرفه ای بعنوان مسیری موازی با تحصیلات ، سوال های مهمی را برایم مطرح  نمود که هنوز هم در پی یافتن جوابی برای آنها هستم.

 

  1. چرا معماری مهم است؟

جواب ساده ای میتواند بسیاری از ابعاد اهمیت معماری را نمایان کند. تمام لحظات و تجربیات اجتماعی ما در گروی ارتباط مستقیم و یا غیر مستقیم با معماری است. بعنوان یک مدیوم ، معماری در برگیرنده فرهنگ ، اقلیم ، عملکرد و زیبایی شناسی است. مواردی که هر روز و هر ساعت حواس ما را به چالش میکشاند.

 

  1. تاثیرگذاری کدام یک از معماران معاصر ایران و همچنین جهان بر روی کار و خط فکری و معماری شما ؟ و چرا

در معماران ایرانی اندیشه و نگاه نادر اردلان و داراب دیبا و در معماران معاصر جهان رایت و پیتر زومتر.

دلیل آن عمق نگاه آنهاست چه در معماری طبیعت گرایانه و چه در معماری معناگرایانه ای که ناشی از شناخت و معرفت است.

 

  1. روند طراحی شما از ایده تا اجرا و ارتباط با کارفرما و ایده ها و خواسته های وی چگونه است؟

همه و همه در شناحت خلاصه میگردد. شناخت بستر و زمینه طرح ، شناخت بوم و فرهنگ و همچنین شناخت خواسته های مطرح شده.

بهمبن دلیل از نظر من پروژه جواب‌های بیشمار ندارد مگر اینکه بستری برای آن قایل نباشیم یا برای آن بستر صورت مساله را بدرستی تعریف نکرده باشیم.

معمولا تا مدت کوتاهی خط نمیکشم ، تصویر سازی و رویا پردازی بصورت لایه ای پنهان انجام میشود. پس از ایجاد تصویر مبهمی از طرح در جهت وضوح آن اتود میزنم و هر از گاهی نتیجه را با اصل تصویر مقایسه میکنم .

 

  1. در کدامیک از پروژه های خودتان توانسته­‌اید به ایده ها و معماری خودتان برسید؟

 سوال سختی است . پروژه ها  را سیمرغی میبینم که هر کدام خصوصیاتی دارند و طعم و مزه ای . البته اینکه قایل باشیم پروژه ها محل اعمال تجربیات ما هستند فرض غلطی است . نقطه کمال معماری ، زایمانی است که اثری از خالق در آن نباشد. بنابراین میتوانم بگویم از مجموعه طراحی هایی که تا بحال انجام داده ام خوشحالم.

 

  1. راهکارهای ارتقای معماری ایران، مسئله آموزش عالی و کاربردی و عملی در حین تحصیل و همچنین حضور دانشجویان در دفاتر کار معماری؟  

دانشگاه را در رشته معماری اتفاقا امری واجب میدانم . مشکل از آنجا شروع میشود که داشگاه باید برای تک تک دانشجویان بستری جهت ارتقا فراهم کند. ارتقای تحصیلات آکادمیک ، معماری تجربه گرایانه ، و یا حضور در زیر شاخه های معماری . مهمترین رسالت دانشگاه کمک رسانی به شناخت فرد در مرحله پیش ورودی به بازار حرفه است. بنابراین درختی زنده است که شاخه های فراوانی را برای هر علاقه و استعدادی باید بگستراند تا میوه های آن جامعه را بهره مند گردانند.

 

7- چگونگی هر چه بیشتر ارتباط معماری و مردم ، ( معماری و طراحی داخلی )

پیشنهاد و راهکارهای آگاهی­بخشی، جریان­سازی و تاثیر­گذاری هر چه بیشتر روی مردم عزیز کشور، کارفرمایان، سرمایه­گذاران، دفاتر معماری و همچنین مسئولین مربوطه در معماری ، شهرسازی ، ظراحی داخلی و همچنین در مورد حفظ و مرمت و احیا بناهای تاریخی و معاصر ایران  و حرکت های اساسی در این حوزه ی بسیار مهم؟

شهر ، شهر ، شهر

معماری به تنهایی نمیتواند حال مردم یک شهر را خوب کند.

بهترین شهر های دنیا بجز مسایل اقتصادی و اقلیمی ، موضوع خود شهر بعنوان خانه عمومی همه مردم را در بر دارند.

تجربه زیستن ، شادی و غم مشترک ، همسایگی و احترام ، امنیت و حال خوب ، موضوعاتی هستند که در شهر معنای درست خود را خواهند یافت و نه در کالبد و درون یک ساختمان . بنابراین تمام عقب ماندگی ما در معماری از بین رفتن مفهوم بافت و شهر است .

 

 

8نظر شما  و حرکت دفترتان در مورد پیشبرد  پروژه ها به سمت پایداری واقعی، زمینه گرا و معماری انسان دوستانه  در این سرزمین بزرگ به چه نحویست؟  آیا تاکنون پروژه های موفق در این زمینه داشته اید لطفا  با ذکر و تکنیک های استفاده شده؟  و همچنین درمورد استفاده از متریال­های مختلف در پروژه ها بخصوص  آجر این متریال  سنتی  چه  در معماری و چه در طراحی داخلی را  بیان بفرمایید.

 البته مفهوم معماری پایدار صرفا به زمینه و مصالح ختم نمیشود. پایداری اقتصادی ، پایداری اجتماعی از مهمترین اصول معماری پایدار هستند. در کنار آنها مصالح ، محیط زیست و چرخه زیست یک پروژه بعنوان یک محصول نیز در مراحل بعدی قرار خواهند گرفت. پیش تر اشاره به اهمیت موضوع زمینه و بستر طرح در دفتر کردم . اصولا معمار باید گوش شنوا و چشم بینا در جهتی فارغ از خواسته و دوست داشته های خود داشته باشد. ما در دفتر به اندازه توان و ظرفیت تعریف شده در هر پروژه به پایداری میپردازیم و نه بیشتر . اصرار بر موضوعات پایداری چه در تجهیزات و نحوه ساخت و چه در مصالح و مواد اثرات معکوسی در ارزش این واژه خواهد داشت. تا زمانی که ساختمان با مشخصات تعریف شده در زمینه پایداری بدرستی کار نکند نمیتوان ادعایی بر این مهم داشت.

در تجربه ای که جدیدا درگیر آن هستیم ساختمانی با کاربری توان بخشی ، به ابعاد مختلف آن میپردازیم . ساختمانی پایدار برای کودکان با معلولیت های ذهنی حرکتی بدون سرپرست. که امیدوارم نتیجه آن بزودی منتشر گردد.

 

 

9- جایگاه طراحی و معماری داخلی کشور را چطور می دانید و نظرتان در مورد ارتقا هرچه بیشتر این رشته

پر از استعداد و خلاقیت و البته بی هدف در مقیاس کلان که این موضوع منجر به شهری با قطعات پر معنا و زیبا خواهد شد که کنار هم کار نمیکنند و از تاثیر متقابل معماری و شهر بهره نمیبرند. توجه به بافت ، شهر و کوچه و اثرات متقابل هر معماری که پدید می آید در وظیفه معمار و سازنده اثر نمیگنجد و تنها آن را تبدیل به یک مسولیت اجتماعی مستحب میکند. از نظر من ارتقا معماری ما در گروی تعریف هر ساختمان در بستر شهر است و این یک سیاست گذاری کلان و آری از منافع دولتی میطابد.

 


10 در کدامیک از پروژه های خودتان توانسته­اید به ایده ها و معماری خودتان برسید؟

تقریبا در همه و آن از تعریف به اندازه ایده و خواسته ها ناشی می‌گردد.

11- و سخن آخر …  

بر خلاف اینکه می اندیشیم که مستعمره مواد اولیه و یا نفت و موارد دیگر هستیم . به طور قطع مستعمره منابع انسانی و استعداد هایی هستیم که منابع این مرز و بوم صرف رشد آنها شده است. و نتیجه این استعمار را بزودی در معماری و دیگر رشته ها خواهیم دید. تصویری چون هامون و بختگان و زاینده رود در انتظار است.

شیرین صمدیان

 شیرین صمدیان متولد 1361 در تهران است. او داراي مدرك کارشناسی معماري و کارشناسی ارشد طراحی شهري از دانشگاه شهید بهشتی تهران می باشد. او فعالیت حرفه اي خود را به صورت همکاري با دفتر معماري زندیگان آغاز کرد و دفتر طرح و معماري پرگار را به همراه بهزاد حیدري در سال 1384 تاسیس کرد. طراحی، نظارت و اجراي پروژه هاي متعددي در زمینه هاي مسکونی، اداري، تجاري، صنعتی و دکوراسیون داخلی از جمله فعالیت هاي حرفه اي او در طی این سالهاست. برخی از این پروژه ها در نشریات و سایت هاي معماري منتشر و همچنین موفق به دریافت جوایزي در زمینه معماري شده اند. او همچنین سابقه تدریس کارگاه هاي معماري در دانشگاه شهید بهشتی را دارد. احترام به معماري ایرانی، احیاي ارزشهاي از یادرفته، طراحی ساختمانهاي متناسب با فرهنگ استفاده کنندگان، ارتباط ساختمان با بستر و عملکرد آن از جمله مواردي است که در طراحی پروژه ها مد نظر قرار گرفته است.

Shirin Samadian was born in 1982 in Tehran. She holds a bachelor’s degree in architecture and a master’s degree in Urban Planning from Shahid Beheshti University. She started her professional activity in collaboration with Zandigan Architecture Office and established Pargar Architecture & Design studio together with Behzad Heidari in 2005.

Designing, supervising, and executing various projects in the fields of residential, office, commercial, industrial, and interior decoration with a respectful approach to Iranian architecture, a revival of forgotten values, design of buildings in accordance with the culture of users, the relationship between the building and its context as well as its performance are among the items that have been considered in the design of projects.

___________________________________________________________________________________

بهزاد حیدري

 بهزاد حیدري متولد 1360 در تهران است. او داراي مدرك کارشناسی معماري از دانشگاه شهید بهشتی تهران و مدرك کارشناسی ارشد مدیریت پروژه از دانشگاه هنرهاي زیباي دانشگاه تهران می باشد. او فعالیت حرفه اي خود را به صورت همکاري با دفتر معماري زندیگان آغاز کرد و دفتر طرح و معماري پرگار را به همراه شیرین صمدیان در سال 1384 تاسیس کرد. طراحی، نظارت و اجراي پروژه هاي متعددي در زمینه هاي مسکونی، اداري، تجاري، صنعتی و دکوراسیون داخلی از جمله فعالیت هاي حرفه اي او در طی این سالهاست. برخی از این پروژه ها در نشریات و سایت هاي معماري منتشر و همچنین موفق به دریافت جوایزي در زمینه معماري شده اند. او همچنین سابقه تدریس در دانشگاه شهید بهشتی را دارد. احترام به معماري ایرانی، احیاي ارزشهاي از یاد رفته، طراحی ساختمانهاي متناسب با فرهنگ استفاده کنندگان، ارتباط ساختمان با بستر و عملکرد آن از جمله مواردي است که در طراحی پروژه ها مد نظر قرار گرفته است.

Behzad Heidari was born in 1981 in Tehran. He holds a bachelor’s degree in architecture from Shahid Beheshti University and a master’s degree in project management from the University of Fine Arts, University of Tehran. He started his professional activity in collaboration with Zandigan Architecture Office and established Pargar Architecture & Design studio together with Shirin Samadian in 2005.

Designing, supervising, and executing various projects in the fields of residential, office, commercial, industrial, and interior decoration are among his professional activities during these years. Some of these projects have been published in architecture magazines and websites and have also won awards in architecture. He also teaches architecture at Shahid Beheshti University.

Respect for Iranian architecture, revival of forgotten values, design of buildings in accordance with the culture of users, the relationship between the building and its context as well as its performance are among the items that have been considered in the design of projects.

جوایز دفتر طرح و معماری پرگار:

  • رتبه اول مسابقه محدود مجموعه مسکونی رشد 1389
  • رتبه سوم مسابقه معماری خاک 1392
  • طرح تقدیر شده در مسابقه طراحی ساختمان مسکونی نظام مهندسی 1393
  • راهیابی پروژه مسکونی باریت در بخش فینالیست مسابقه معمار 1397
  • کاندید جایزه معماری آسیا (2ACAA 2018) ، پروژه رستوران حستوران در بخش معماری داخلی و پروژه رستوران مستوران در بخش بازسازی
  • کاندید جایزه معماری آسیا (2ACAA 2018) ، پروژه رستوران مستوران در بخش بازسازی
  • پروژه بازسازی خانه کاوه، رتبه نخست اولین جایزه ملی آجر در معماری معاصر ایران در بخش مرمت و احیاء
  • رستوران حستوران، رتبه نخست اولین جایزه ملی آجر در معماری معاصر ایران در بخش رستوران و کافی شاپ
  • ساختمان پارک، فینالیست اولین جایزه ملی آجر در معماری معاصر ایران در بخش آپارتمان های زیر 3000 مترمربع
  • راهیابی پروژه ساختمان اداری رونیکس، ساختمان مسکونی نیاوران و ساختمان پارک به فینال جایزه ساختمان سال 1399
  • رتبه دوم مسابقه‌ی طراحی هتل 5 ستاره‌ی بین‌المللی آرمیتاژ کیش-سال 1400

شرح فعالیتهای دفتر طرح و معماری پرگار:

  • ساختمان مسکونی بزرگمهر-مشهد-بلوار سجاد- طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه (در حال ساخت)، مساحت زیربنا = ۳۲۵۰۰ مترمربع
  • ساختمان مسکونی مهتاب – تهران –فرمانیه- طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه (در حال ساخت)، مساخت زیر بنا = 9300 متر مربع
  • ساختمان مسکونی آجودانیه – تهران –آجودانیه- طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه (در حال طراحی)، مساخت زیر بنا = ۲۰۰۰۰ متر مربع
  • ساختمان مسکونی نوریان – تهران –فرمانیه- طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه (در حال ساخت)، مساخت زیر بنا = ۸۵۰۰ متر مربع
  • مجتمع ویلایی چالوس-چالوس- طراحی فاز 1و 2 – نظارت عالیه، مساحت زیربنا = 980 مترمربع
  • مجتمع مسکونی قابوس-تهران- زعفرانیه- طراحی فاز 1و 2 – نظارت عالیه، مساحت زیربنا = 3480 مترمربع
  • مجتمع مسکونی لیونا-تهران- ولنجک- طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه (در حال ساخت)، مساحت زیربنا = 6300 مترمربع
  • ساختمان اداری PM- تهران- وحدت اسلامی- طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه (در حال ساخت)، مساحت زیربنا = ۲۱۰۰۰ مترمربع
  • مجتمع تجاری هفت باغ-شیراز- طراحی فاز 1 (۱۳۹۹)، مساحت زیربنا = 32480 مترمربع
  • ساختمان اداری رونیکس 2-تهران-خیابان حافظ- طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه (در حال ساخت)، مساحت زیربنا = 1۳500 مترمربع
  • ویلا خزرشهر-بابلسر- طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه (در حال ساخت)، مساحت زیربنا = ۶۷۰ مترمربع
  • مجتمع مسکونی روشنک-تهران- اندرزگو- طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه، مساحت زیربنا = 2160 مترمربع
  • ساختمان مسکونی مهرشهر 209-کرج- مهرشهر- طراحی فاز 1و 2– نظارت عالیه (در حال ساخت)، مساحت زیربنا = 3700 مترمربع
  • ویلا انا 2- دماوند-رودهن- طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه (در حال ساخت)، مساحت زیربنا = 1000 متر مربع
  • رستوران هاتف-تهران-خیابان هاتف- طراحی فاز 1، مساحت زیربنا = 440 متر مربع
  • بازسازی ویلای سرولات-گیلان-سرولات- طراحی فاز 1، مساحت زیربنا = 2216 متر مربع
  • ساختمان مسکونی کوهسار – تهران –زعفرانیه – طراحی فاز و 2 – اجرا (در حال ساخت)، مساحت زیر بنا = 2360 متر مربع
  • ساختمان مسکونی پیر بسطامی – تهران – سعادت آباد – طراحی فاز و 2 – نظارت عالیه (در حال ساخت)، مساحت زیر بنا = 6000 متر مربع
  • ساختمان مسکونی جمهوری – یزد – طراحی فاز و 2 – نظارت عالیه (در حال ساخت)، مساحت زیر بنا = 16000 متر مربع
  • ساختمان مسکونی محمودیه – تهران – پارک وی – طراحی فاز و 2 – نظارت عالیه (در حال ساخت)، مساحت زیر بنا = 2650 متر مربع
  • ویلای بهشت – دماوند – طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه (در حال ساخت)، مساحت زیر بنا = ۱۲۰۰ متر مربع
  • ویلای مینوسا – دماوند – طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه (در حال ساخت)، مساحت زیر بنا = ۶۵۰ متر مربع
  • مجتمع مسکونی مستوفی – تهران – طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه (درحال ساخت)، مساحت زیر بنا = 2306 متر مربع
  • مجتمع اداری گیتی – تهران – طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه (در حال ساخت)، مساحت زیر بنا = 3581 متر مربع
  • مجتمع مسکونی قلم – تهران – طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه (در حال ساخت)، مساحت زیر بنا = 2175 متر مربع
  • ساختمان مسکونی شهریار – تهران – طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه (در حال ساخت)، مساحت زیر بنا = 2400 متر مربع
  • ویلای لواسان – لواسان – طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه (۱۴۰۲)، مساحت زیر بنا = ۶۰۰ متر مربع
  • مجتمع مسکونی سمنان – سمنان – طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه (در حال ساخت)، مساحت زیر بنا = 49000 متر مربع
  • مجموعه خدماتی جیلارد – دماوند – طراحی فاز 1 (۱۳۹۹)، مساحت زیر بنا = 3065 متر مربع
  • ویلای هزاردشت – آبعلی – طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه (۱۴۰۲)، مساحت زیر بنا = 600 متر مربع
  • ساختمان مسکونی آبکوه – تهران – طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه (در حال ساخت)، مساحت زیر بنا = 2646 متر مربع
  • ویلای کلاردشت – مازندران – طراحی فاز 1 (۱۴۰۰)، مساحت زیر بنا = 1860 متر مربع
  • ویلای آیینه ورزان – دماوند – طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه (۱۴۰۱)، مساحت زیر بنا = 470 متر مربع
  • ویلای انا – رودهن – طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه (در حال ساخت)، مساحت زیر بنا = 700 متر مربع
  • ساختمان مسکونی آریا – تهران – فرمانیه – طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه (۱۴۰۱)، مساحت زیر بنا = 4000 متر مربع
  • ساختمان مسکونی باغ سیب – مهرشهر- طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه (۱۴۰۲)، مساحت زیر بنا = 5200 متر مربع
  • ساختمان مسکونی دا – تهران – اقدسیه – طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه (در حال ساخت)، مساحت زیر بنا 7100 متر مربع
  • رستوران گلسرخی – تهران – طراحی فاز 1 و 2 – اجرا (۱۴۰۱)، مساحت زیر بنا = 600 متر مربع
  • برج باغ مسکونی آران – طراحی فاز 1 و 2 –  نظارت عالیه (۱۴۰۰)، مساحت زیر بنا = 14450 متر مربع
  • ویلای خسروان – دماوند – طراحی فاز 1 (۱۴۰۱)، مساحت زیر بنا = 400 متر مربع
  • مسجد مفتخر – تهران – اندرزگو – طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه (در حال ساخت)، مساحت زیر بنا = 1000 متر مربع
  • ویلای سپهر – اوشان – طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه (۱۴۰۱)، مساحت زیر بنا = 900 متر مربع
  • ساختمان مسکونی رازان – مهرشهر – طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه (۱۴۰۰)، مساحت زیر بنا = 4000 متر مربع
  • ساختمان مسکونی شبدیز – تهران – الهیه – طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه (۱۴۰۲)، مساحت زیر بنا = 1900 متر مربع
  • ساختمان مسکونی سرو – کاشان – طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه (۱۳۹۹)، مساحت زیر بنا = 4550 متر مربع
  • طراحی داخلی فضای ورزشی و حمام ایرانی – تهران – سعادت آباد – طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه (در حال ساخت)، مساحت زیر بنا = 1300 متر مربع
  • ساختمان اداری رونیکس 1 – طراحی فاز 1 و 2 –  نظارت عالیه (1398)، مساحت زیر بنا = 4500 متر مربع
  • برج باغ مسکونی نیاوران – طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه (1398)، مساحت زیر بنا = 4850 متر مربع
  • ویلای دریانوردان – مازندران – طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه (1398)، مساحت زیر بنا = 450 متر مربع
  • مرمت و احیای بوتیک هتل نظامیه – تهران –بهارستان- طراحی فاز 1 و 2 – اجرا (1398)، مساحت زیر بنا = 600 متر مربع
  • ساختمان مسکونی باغستان – تهران – زعفرانیه طراحی فاز 1 و 2 (1398)، مساحت زیر بنا = 4200 متر مربع
  • برج باغ مسکونی دربار – طراحی فاز 1 (1397)، مساحت زیر بنا = 4000 متر مربع
  • ویلای هزاردشت – طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه (1397)، مساحت زیربنا = 1200 مترمربع
  • ویلای دماوند – دماوند – طراحی فاز 1 (1397)، مساحت زیر بنا = 400 متر مربع
  • رستوران مس توران – تهران – نیاوران – طراحی فاز 1 و 2 و اجرا (1397)، مساحت زیر بنا = 1000 متر مربع
  • ساختمان مسکونی باریت – طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه و اجرا (1396)، مساحت زیر بنا = 2400 متر مربع
  • ساختمان مسکونی پارک – طراحی فاز 1 و 2 –  نظارت عالیه و اجرا (1396)، مساحت زیر بنا = 1500 متر مربع
  • ساختمان مسکونی نوریان – تهران – فرمانیه – طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه (1396)، مساخت زیر بنا = 4800 متر مربع
  • رستوران حس توران – تهران – الهیه- طراحی فاز 1 و 2 و اجرا (1396)، مساحت زیر بنا = 1200 متر مربع
  • ساختمان اداری نارنجستان – تهران – فرمانیه- طراحی فاز 1 (1396)، مساحت زیر بنا =  5700 متر مربع
  • ساختمان اداری بازار – طراحی فاز 1 و 2 –  نظارت عالیه (1395)، مساحت زیر بنا = 1500 متر مربع
  • ساختمان اداری بنکس – تهران – کامرانیه – طراحی فاز 1 (1395)، مساحت زیر بنا = 1100 متر مربع
  • ساختمان اداری مطهری – تهران – طراحی فاز 1 (1395)، مساحت زیر بنا = 2000 متر مربع
  • ویلای کلاردشت – مازندران – طراحی فاز 1 (1394)، مساحت زیر بنا = 4000 متر مربع
  • بازسازی ساختمان اداری سپهر صادرات (جردن) – طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه و اجرا (1393)، مساحت زیر بنا = 1800 متر مربع
  • ساختمان مسکونی شب تاب – تهران – طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه (1393)، مساحت زیر بنا = 2780 متر مربع
  • ساختمان مسکونی کارگر – تهران – طراحی فاز 1 (1393)، مساحت زیر بنا = 11200 متر مربع
  • ساختمان مسکونی مهر – قیطریه – طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه (1392)، مساحت زیر بنا = 2۸00 متر مربع
  • ساختمان مسکونی کاوه – اندرزگو – طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه (1392)، مساحت زیر بنا = 1800 متر مربع
  • ساختمان اداری تجاری مهرشهر – طراحی فاز 1 (1392)، مساحت زیر بنا = 5200 متر مربع
  • ساختمان اداری تجاری نهایت نگر – تهران – شیخ بهایی – طراحی فاز 1 (1392)، مساحت زیر بنا 4600 متر مربع
  • ساختمان اداری کارخانه سیمیا – شهرک صنعتی نظرآباد – طراحی فاز 1 (1391)، مساحت زیر بنا = 1200 متر مربع
  • مرکز خرید بابل – بابل – طراحی فاز 1 (1391)، مساحت زیربنا = 68000 متر مربع
  • ساختمان اداری امیر آباد –تهران – طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه (1391)، مساحت زیر بنا = 1300 متر مربع
  • ساختمان مسکونی 110 مهرشهر – مهرشهر – طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه (1391)، مساحت زیر بنا = 3090 متر مربع
  • کارخانه کابل رسانا – شهرک صنعتی نظرآباد – طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه (1390)، مساحت زیر بنای اداری  = 1200 متر مربع – مساحت سوله = 50000 متر مربع
  • ساختمان اداری سهروردی – تهران – طراحی فاز 1 (1390)، مساحت زیر بنا = 4200 متر مربع
  • ساختمان مسکونی فرمانیه – تهران – طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه (1389)، مساحت زیر بنا = 1680 متر مربع
  • ساختمان مسکونی فراز – تهران – طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه (1389)، مساحت زیر بنا = 1765 متر مربع
  • ساختمان مسکونی 114 مهرشهر – مهرشهر – طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه (1389)، مساحت زیر بنا = 2700 متر مربع
  • مجتمع مسکونی رشد- طراحی فاز 1 (1389)، مساحت زیر بنا = 42000 متر مربع
  • ساختمان مسکونی تهران پارس – مهرشهر – طراحی فاز 1 (1388)، مساحت زیر بنا = 1290 متر مربع
  • ساختمان مسکونی شهرآرا – تهران – طراحی فاز 1 (1387)، مساحت زیر بنا = 1200 متر مربع
  • ساختمان مسکونی نیلوفر – تهران – طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه (1386)، مساحت زیر بنا = 1800 متر مربع
  • ساختمان اداری کارخانه کابل سیمیا – تهران – طراحی فاز 1 (1385)، مساحت زیر بنا 1500 متر مربع

طراحی شهری:

  • طراحی شهری محور تاریخی ساوه – ساوه، مساحت زیر بنا = 25 هکتار
  • امکان سنجی مرکز خرید بابل – بابل (1391)، مساحت زیر بنا = 2.7 هکتار
  • امکان سنجی برج مسکونی سپند – تهران – طراحی فاز 1 و 2 – نظارت عالیه (1389)، مساحت زیر بنا = 32700 متر مربع
  • طرح جامع درگهان –قشم (1389)، مساحت زیر بنا = 7 هکتار

وبسایت: www.pargar.studio

اینستاگرام: Pargararchitecture

ایمیل: pargar.arch@gmail.com

برگشت به بالا