رستوران بامبو در جاکارتا، ترجمهی لادن مصطفیزاده
رستوران بامبو در جاکارتا
رستوران بامبو در تانجانگ دورِن اوتارا (Tanjung Duren Utara)، جاکارتا (Jakarta) واقع است که در اصل قرار بود به سبک رستورانهای نودل ژاپنی ساخته شود اما بعدا معمارها تشخیص دادند که این سبک کاملا غیر معمول است و اگر به این روش ساخته شود، ضررهای زیادی را به همراه خواهد داشت. در سبک جدید از بامبو به عنوان مصالح اصلی در ساخت رستوران استفاده شده است که مونتاژ و جداسازی آن ساده است.در ساخت این رستوران از چتر الهام گرفته شده است، چتری که معمار آن را کاملا غیر معمول و منحصر به فرد ساخته است و سایز بزرگ چترها میتواند یکی از دلایل غیر معمول بودن آن باشد. در ساخت چترها از بامبوهای با سایزهای مختلف (از سایز بزرگ تا کوچک) استفاده شده است. روش معمار در انتخاب سازه نیز منحصر به فرد است به این صورت که وزن هر کدام از سقفها توسط چهار بامبو به فونداسیونی از بتن منتقل میشود. پوشش سقف نیز از بامبو است که برای مونتاژ کردن آن از سیستم کوپلینگ استفاده شده است.
معماری معاصر جهان: انساندوستانه
_______________________________________
نام پروژه: رستوران بامبو
عملکرد: خدماتی