پایگاه خبری هنرمعماری آنلاین

پوریا احمدی2023-10-23T14:37:30+03:30

پوریا احمدی


Pouria Ahmadi

پوریا احمدی اصفهانی

مصاحبه،  هنر معماری

پوریا احمدی اصفهانی، متولد 1370 در اصفهان، فارغ التحصیل کارشناسی‌ارشد معماری از دانشگاه علوم و تحقیقات اصفهان، فعالیت حرفه‌ای خود را از سال 1392 آغاز کرد. بعد از سپری کردن دوره کارآموزی تحت نظر اساتید بزرگ معماری و کسب تجربه در آتلیه های معماری، در سال 1396 دفتر معماری PA studio را به همراه یک تیم جوان و خلاق تاسیس نمود. در ابتدا با طراحی و اجرای پروژهای معماری با مقیاس کوچک و سپس با تمرکز بر روی پروژه های مسکونی، اداری و ویلایی با تاکید بر ارتقاء سطح کیفی فضا با توجه به عملکرد آن به فعالیت خود ادامه می دهد.

پوریا احمدی در مورد اهمیت معماری معتقد است:

به طور کلی، معماری با خلق فضا بر جنبه‌های مختلف زندگی ما تأثیر می‌گذارد؛ از راحتی و ایمنی فیزیکی گرفته تا رفاه عاطفی، هویت فرهنگی و پایداری انسان. معماری این قدرت را دارد که محیط های ما را شکل داده و بهبود بخشد و به عنصری ضروری و تاثیرگذار در زندگی روزمره ما تبدیل شود.

تاثیرگذاری کدام یک از معماران معاصر ایران و همچنین جهان بر روی کار و خط فکری و معماری شما ؟ و چرا

به عنوان یکی از تاثیرگذارترین معماران ایرانی، با جرات می توان فرهاد احمدی را نام برد که با تمرکز بر ارتباط بین فضاهای داخلی و خارجی به ایجاد فضاهای باز و پیوند با محیط طبیعی توجه ویژه‌ای داشت. این الگوی طراحی باعث ایجاد ارتباطی نزدیکتر بین ساکنان و محیط زندگی آنها می‌شود و تجربه ی دلنشین و هماهنگی با طبیعت را فراهم می‌کند. وی با بهره‌گیری از تکنولوژی‌های نوین و مصالح و متریال‌های مدرن، ساختمان‌هایی با کاربری موثر و قابلیت‌های پیشرفته را ایجاد کند که تأثیر چشمگیری در زمینه پیشرفت و تحول معماری ایران داشته است.
از جمله معماران معاصر جهان می­توان به تادو آندو اشاره نمود که با استفاده از معماری منسجم، ساده و اتصال طراحی­های خود به محیط طبیعی تاثیر قابل ملاحضه­ای بر معماری جهان داشته است.

روند طراحی شما از ایده تا اجرا و ارتباط با کارفرما و ایده­‌ها و خواسته­‌های وی چگونه است؟

عملکرد فضا یکی از مهمترین شاخصه‌­های ارتباط بین مشاور و کارفرما می‌­باشد. معمار و تیم طراحی با تعریف نیازها و خواسته­‌های کارفرما و با درنظرگرفتن مطالعات و ارزیابی محیط و تحلیل قوانین و مقرارات و محدودیت های فنی و مالی، چهارچوبی در راستای ایده­‌ها و طراحی اولیه ترسیم می­‌کنند. با فراهم آوردن تصویری از کلیت طرح و دریافت بازخورد کارفرما، طرح نهایی پروژه  جهت ساخت ارائه می شود.

در کدامیک از پروژه های خودتان توانسته‌­اید به ایده ها و معماری خودتان برسید؟

بدون شک رسیدن به ایده‌­ها و خلق فضاهای متنوع در راستای نیازهای کارفرما، بزرگترین دستاورد هر معمار است که با توجه به شرایط منحصربه فرد هر پروژه، دستیابی به این خواستگاه به شیوه‌­ای کاملا متفاوت تحقق می‌­یابد. قطعا تعریف هر پروژه در دفتر ما، تلاش برای یافتن بهترین پاسخ به آن پروژه است.

 

راهکارهای ارتقای معماری ایران، مسئله آموزش عالی و کاربردی و عملی در حین تحصیل و همچنین حضور دانشجویان در دفاتر کار معماری؟  

با اصلاح برنامه های آموزشی و توسعه کارگاه­‌های علمی کاربردی و همچنین برقراری رابطه ای مستقیم بین دفاتر معماری و دانشجویان، می‌توان افق ارزشمندی برای معماری ایران فراهم نمود. بدون شک تشویق دانشجویان به تحقیق و توسعه نوآوری و استفاده از تکنولوژی­‌های نوین، می‌تواند به ارتقا معماری و فراهم آوردن فرصت­های شغلی در آینده آنها کمک شایانی کند.

 

چگونگی هر چه بیشتر ارتباط معماری و مردم ، ( معماری و طراحی داخلی )

پیشنهاد و راهکارهای آگاهی­‌بخشی، جریان­سازی و تاثیر­گذاری هر چه بیشتر روی مردم عزیز کشور، کارفرمایان، سرمایه‌­گذاران، دفاتر معماری و همچنین مسئولین مربوطه در معماری­، شهرسازی ، طراحی داخلی و همچنین در مورد حفظ و مرمت و احیا بناهای تاریخی و معاصر ایران و حرکت‌های اساسی در این حوزه‌ی بسیار مهم؟  

برگزاری نمایشگاه­‌ها، رویدادهای مرتبط با معماری، جلسات عمومی و نظرسنجی در ارتباط با بناهای تاریخی و معاصر ، همچنین استفاده از رسانه برای انتشار اطلاعات، به بالابردن درک مردم از معماری تاثیر به سزایی دارد. می توان با فراهم آوردن مشارکت مردم در طراحی و اثرگذاری در پروژه‌­های معماری و شهرسازی، به ارتباط بین مردم و معماری کمک کرد.

نظر شما  و حرکت دفترتان در مورد پیش‌برد  پروژه­‌ها به سمت پایداری واقعی، زمینه گرا و معماری انسان­‌دوستانه  در این سرزمین بزرگ به چه نحویست؟ آیا تاکنون پروژه‌های موفق در این زمینه داشته‌­اید لطفا  با ذکر و تکنیک­‌های استفاده شده؟  و همچنین درمورد استفاده از متریال‌­های مختلف در پروژه‌­ها بخصوص آجر این متریال  سنتی چه در معماری و چه در طراحی­‌داخلی را بیان بفرمایید.

تلاش ما بر این است که با توجه هرچه بیشتر به معماری ساختارگرا، استفاده از منابع محلی و طراحی حداکثری فضاهای طبیعی و سبز، پروژه‌­ها را به سمت معماری زمینه گرا و پایدار سوق دهیم. بدون شک آجر در معماری ایران نقش به سزایی دارد. در طول تاریخ، آجر به عنوان یکی از مهم‌ترین مواد ساختمانی در ایران به کار رفته است. همچنین، در معماری معاصر ایران نیز آجر به دلیل سازگاری با اقلیم مناطق گرم و خشک، به عنوان ماده‌ای که همزمان با طراحی مدرن و معاصر ارتباط دارد، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

جایگاه طراحی و معماری داخلی کشور را چطور می‌دانید و نظرتان در مورد ارتقا هرچه بیشتر این رشته

با توجه به تاریخ و فرهنگ ایران، طراحی داخلی در این کشور الگوهای منحصر به فردی را به لحاظ هنری، فرهنگی و با اقتباس از عناصر محلی دنبال می‌کند. با حفظ ارزش‌­های فرهنگی و فراهم آوردن بستر رشد برای ترکیب سنت و مدرنیته، می­توان به ارتقا هرچه بیشتر الگوهای منحصربه فرد طراحی در کشور کمک نمود.

 

راه‌های ارتباطی

اینستاگرام: poriaahmadi
تلفن همراه: 09136000400
ایمیل: poriarchi@gmail.com

نام و نام خانوادگی: پوریا احمدی
تاریخ تولد:  4/1/1370
شهر محل تولد: اصفهان
آخرین مدرک تحصیلی / دانشگاه محل اخذ: کارشناسی ارشد / دانشگاه آزاد اصفهان (خوراسگان)

-تقدیر شده در نخستین فستیوال ملی معماران و کار فرمایان  (پروژه خانه راکیان)

-فینالیست هفتمین مسابقه طراحی داخلی ایران معاصر مجله هنر معماری(خانه راکیان)

-تقدیر شده دهمین جایزه ملی طراحی داخلی ایران معاصر1401 بخش مسکونی مجله هنر معماری (طاقچه مارنان)

– فینالیست دهمین جایزه ملی طراحی داخلی ایران معاصر1401 بخش مسکونی مجله هنر معماری  (خانه خوانا)

Website:  www.pouriaahmadi.com

Instagram: poriaahmadi

Office: 03136411478

آثار پوریا احمدی

برگشت به بالا