شرکت تومیدئی
بیمارستان چشم پزشکی نور البرز، اثر میر احسان حسینی

گروه طراحان داخلی سون

گروه طراحان «سون»

گروه «سون» .Seven Inc) در سال ۱۳۸۲ تأسیس شد و فعالیت خود را در زمینه تولید مبلمان مدرن و طراحی فضاهای داخلی آغاز نمود شرکت «سون» از ابتدای راه تا به امروز، هر چند مدت زمانی کوتاه به نظر می‌رسد، راهی بس طولانی و پر پیچ و خم را پشت سر گذاشت و سرانجام به مدد بهره گیری از یک تیم کاری حرفه‌ای توانست از استقبال پرشور مردم کشورمان بهره‌مند گردد و سختی‌های راه را که همواره گریبان گیر کلیه‌ی تولیدکنندگان داخلی می‌باشد سپری سازد. در حال حاضر شرکت «سون» دارای فضای تولیدی بالغ بر چهار هزار متر مربع و قریب به ۱۸۳ نفر پرسنل است که به صورت مستقیم و غیرمستقیم با آن همکاری می‌کنند لازم به ذکر است که کلیه‌ی مراحل تولید شامل برش، نجاری، رنگ کاری و رویه کوبی و مونتاژ در کارخانه ی شرکت «سون» صورت می‌گیرد شرکت «سون» در عصر رقابت و ورود روزافزون مبلمان خارجی که می‌رود تا صنعت مبلمان داخلی را با بحران‌های مالی شدید مواجه سازد توانسته تا نام تولید ایرانی را در بین رقبای سرسخت خارجی سرافراز نگاه دارد و با رقابتی سالم جهت پیشبرد و بهبود این بخش از صنعت در کشور قدم بردارد شرکت «سون» در سومین سال فعالیت خود موفق به دریافت لوح زرین و تندیس بلورین برترین مبلمان منزل از نمایشگاه بین‌المللی هوفکس (Hoffex) گردیده است اکنون «سون» با کسب تجربه از گذشته اقدام به تأسیس دفتر وی.آی.پی. (.V.I.P) نموده که به جهت رعایت هرچه بیشتر حال مشتریان خدمات خاص در عرصه‌ی دکوراسیون داخلی را به صورت کلید به کلید عرضه می نماید که شاید بتوان گفت در نوع خود در کشورمان کم سابقه است. کلمه‌ی «هفت» یا «سون» سرنامی مرکب از سه حرف است که ابتدای سه کلمه ی «هدف»، «فکر» و «تلاش» را تشکیل می‌دهند که با یکدیگر رمز موفقیت طرح‌های بدیع شرکت را تعریف می‌کنند. به زعم «سون» طراحی مدرن بازی رنگ هارمونی‌های متفاوت می‌توانند در ترکیب با یکدیگر زندگی در محیطی آرامش بخش‌تر را موجب شوند. فلسفه‌ی «سون» به سادگی این است:
با طرح‌های بصری زیبا می‌توان زندگی را زیباتر کرد.

 

پروژه طراحی داخلی خانه ای در الهیه تهران

طراح و مدیر پروژه پیام صالحی

اجرا گروه طراحان سون

تاریخ پروژه تابستان ۱۳۸۴

مساحت ۳۵۰ متر مربع

اتاق تلویزیون از سمت هال اصلی و از داخل
کل این اتاق در ابتدا با یک سکو از دیگر بخش‌های آپارتمان جدا شد و با آنها اختلاف سطح پیدا کرد. سطح این سکو با کاور لمینیت موسوم به اس.تی.اف پوشانده شده است. در سمت چپ دیواری را مشاهده میکنید که رویه کوبی چرمی‌اش یادآور همین نوع رویه کوبی در اتاق خواب اصلی آپارتمان است و به این ترتیب نوعی از هماهنگی ارگانیک در کل فضا ایجاد می‌شود بامبوهایی که در اتاق تلویزیون به کار رفته اند تضادی با پس‌زمینه از خود نشان نمی دهند این انتخاب عمدی است شاید بیشتر از آن رو که نقطه‌ی کانونی تلویزیون را به عنوان مرکز توجهات فضا تحت الشعاع قرار ندهند. کوزه ی سفيد بامبوها ابتدا سندبلاست شده و سپس به شیوه‌ی وایت واش رنگ آمیزی شده است. میز قهوه خوری مدل رینگو روی کف سکو قرار گرفته و معادل آن یک دایره در سقف تعبیه شده که نورپردازی متمرکز فضا را تأمین می‌کند. برای ایجاد پارتیشن از یک پرده‌ی ابریشمی
مدل «آبشار» استفاده شده است.

دیواری که در سمت راست این اتاق مشاهده می‌کنید در واقع یک دیوار کاذب به ضخامت ۲۵ سانتی‌متر است که برای ایجاد باکس‌های چوبی مختص آیتم‌های دکوراتیف تهیه شده است دیوار روبه رو دارای لایت باکس‌هایی است که نور ملایمی را در فضا می پراکنند روکش این دیوار از جنس زبرانو است که آن هم از ژوهانسبورگ تهیه شده و بدون رنگ برای ایجاد تفکیک دیواره‌ی طویل توسط نورپردازی و ایجاد کنتراست نسبتا شدید در رنگ کاغذ دیواری به کار رفته است. به ساعت دیواری سفارشی که فقط برای این پروژه تدارک شده دقت کنید لایت باکس سقفى مدل قندیلی است و برای ایجاد نور متمرکز به جای نور پراکنده جایگزین لوسترهای کلاسیک شده است. کوزه‌ی سمت چپ با بامبوهایی که در آن قرار گرفته‌اند با رنگ قهوه‌ای سوخته شان برای ایجاد کنتراست با دیوار پس زمینه به کار رفته‌اند که کاملا روشن‌تر است. مبلمان سبک ایتالیایی با روکش اوریژینال ونگه‌ی ،آفریقایی خودرنگ اصلا از ژوهانسبورگ). پرده‌ی ،کرکره‌ای قرار است جلوه‌ی نوری زیبایی در طول روز خلق کند که با سبک ایتالیایی منتشر در اتاق هماهنگ باشد.

شاهکاری که بیش از همه در این نما به چشم می‌آید انتخاب بسیار بدیع کفپوش است که علاوه بر اینکه وسعت میدان را موجب شده ایجاد ارتباطی میان اجزای مختلف معماری داخلی در فضا را ممکن ساخته است.

دور ستون نسبتا ضخیمی که مشاهده می‌کنید المان‌های چوبی به رنگ قهوه‌ای سوخته تعبیه شده‌‍اند که شمعدان‌های کروی شکلی را روی خود جای داده‌اند. روشن کردن این شمعدان‌ها در شب نشینی ها به خصوص هنگامی که نور دیگری در فضا به کار نیامده، باشد منظرهای بدیع خلق میکند که در یادها می‌ماند. دیواری از جنس آجر ،مصنوعی ساخته شده با استفاده از کاشی‌های مخصوص ایتالیایی پارتیشن متحرک است و میتوان در خانه‌های آن قاب عکس قرار داد که حقیقتا ایده‌ی بدیعی است.
کونسول چوبی شیشه ای همراه با نقاشی روی بوم کار دست اثر هنرمند پرتغالی
ارنستو سانتوژ

یک اتاق نشیمن بسیار زیبا با مبل‌هایی که توسط «سون» طراحی و ساخته شده‌اند. استفاده از گبه‌ی مخصوص به جای فرش همراه با نورپردازی چند کانونی؛ فرش سنتی به رغم زیبایی‌هایش می‌توانست در اینجا ترکیب ناهمگونی ایجاد کند. لایت باکس بزرگ سمت راست از نوع فلت انتخاب شده که در آن برای تعدیل نور پارچه به کار رفته است این لایت باکس برای ایجاد تنوع در نورپردازی و به قولی برای های لایت کردن مجهز به دیمر است لایت باکس‌های سمت چپ به چراغ‌های هالوژن با نور متمرکز مجهز هستند که گردهمایی‌های دوستانه و خانوادگی را دلپذیرتر میکنند استفاده از آینه در کنار درب ورودی بر بعد و وسعت فضا می افزاید لولاها بادبزنی هستند و درب تماما چوبی است.

پوشش خاص دور شومینه روکشی در اصل، آفریقایی است. گروه طراحان «سون» اختصاصاً و بدین منظور این پوشش را از ژوهانسبورگ مرکز کشور آفریقای جنوبی، وارد کرده اند. میز قهوه خوری از شرق دور الهام گرفته و مبل‌ها با انحناهای نرم شان آرامش را در فضا می‌پراکنند قاب‌هایی که به دیوار آویخته اند، به واسطه ی چوب آبنوس رنگشان به پوشش آفریقایی شومینه نسبت یافته اند. گلدان کاکتوس روستایی با سنگ ریزه های سفید و نورپردازی ،ملایم در فضای ورودی آپارتمان.
محرابی که در مرکز آن بخشی از تابلوی آفرینش میکلانجلو (میکلانژ) به چشم می آید تلویحاً به آفرینش مدامی اشاره دارد که در طرح‌های «سون» جلب نظر میکند.

اتاق خواب اصلی سرتخت هدبورد) سفارشی ساخته شده و برای تکمیل مجموعه به نورپردازی خاصی مجهز است. رنگ این سرتخت براق است و در آن رویه کوبی چرمی نیز به کار رفته که بر گرما و صمیمیت فضا می‌افزاید. مابقی دیوارها به طور کامل با کاغذ دیواری پوشانده شده اند.

دفتر کار خانگی میز مدیر کل لایت باکسی که در اینجا به کار رفته است، روکش ریشه‌ی پولیشی دارد.
تابلوی نقاشی روی بوم کار ،دست اثر هنرمند پرتغالی ارنستو سانتوژ گروه طراحان «سون» در همه حال پذیرای نظرات و پیشنهادهای مشتریان خود بوده است که در طراحی امروز در سطح جهان شرط موفقیت تیم‌های کاری خلاق و نوآور به شمار می‌آید.

منتشر شده در : جمعه, 13 دسامبر, 2019دسته بندی: طراحی داخلیبرچسب‌ها: