طراحی داخلی ساختمان یوتاب اثر مهسا دوانیان
پروژه‌ی پرستیژ، اثر کامیاب پرنیانچی

پروژه‌ی کاشانه، اثر احمد ابریشمی

پروژه‌ی کاشانه

ایده‌ی اولیه‌ی پروژه بارگذاری بر روی سایت بر اساس تقسیم‌بندی ساختمان به دو بخش شمالی و جنوبی است، به نحوی که واحد‌های شمالی نیز تا حد امکان دید به بخش جنوبی سایت داشته باشند. از این رو تراکم در مرکزیت پروژه و فضای خالی در سمت شرق و غرب بنا، امکان دید واحدهای شمالی از این فضای تهی در طرفین به جنوب سایت را خواهد داد.
طراحی واحدهای مسکونی با توجه به دو شیوه‌ی «خود مراقبتی» و «فاصله‌گذاری حداکثری» خانه از فضای بیرون در دوران پس از کرونا صورت گرفته است. برای این منظور دیاگرام خانه‌های دو حیاطه (حیاط بیرونی و اندرونی) در معماری مسکونی فلات مرکزی ایران می‌تواند پاسخی تاریخی به نیاز امروز باشد. حرکت از محله تا خانه با فیلترهای ورودی، دسترسی‌های عمودی و افقی و سپس حیاط بیرونی، و در انتهای خانه از یکدیگر جدا می‌شوند و در پس خانه یک حیاط اندرونی وجود دارد که می‌تواند فضایی شخصی در ارتباط با بیرون برای دوران خانه‌نشینی محسوب شود.
به منظور سهولت در دسترسی برای تعمیر و نگهداری فضای سبز حیاط اندرونی توسط مجموعه‌ی نکسا، دو حیاط بیرونی و اندرونی به یکدیگر متصل شده‌اند تا برای ورود به حیاط اندرونی لزوما نیاز به عبور از خانه نباشد.
تمامی ورودی واحدهای مسکونی از حیاط بیرونی خواهد بود و این حیاط‌های بیرونی در مجاورت دو فضای خالی شرقی و غربی که غیر قابل بارگذاری هستند، روبروی یکدیگر قرار خواهند گرفت تا ارتباط بصری و کلامی همسایگان در دوران پساکرونا توسط این حیاط‌های بیرونی تحقق یابد و این فضای غیر قابل بارگذاری را به یک محور زنده در پروژه تبدیل کند.

معماری معاصر جهان: مسکونی

_______________________________________

مدیرعامل: احمد ابریشمی

مدیر و سرپرست گروه طراحی: مانی ابریشمی

دفتر-شرکت: مهندسان مشاور اثر

طراح: میلاد قجربیگی

همکاران طراحی: محبوبه قاسمی، مهتا نیک، سپیده شریعتمداری، پرشیا مرادی، کیانا راستی، نیما حبیبی، آرش مودب، سروش باقری

گروه سازه: مانی ابریشمی

گروه تاسیسات مکانیکی: هادی مینائی

گروه تاسیسات الکتریکی: حامد نیکخو

ارائه بصری: آرش مودب

انیمیشن: سپیده شریعتمداری

گرافیست: متین امین

منتشر شده در : سه‌شنبه, 25 آگوست, 2020دسته بندی: آپارتمانی, مسکونی, کانسپتبرچسب‌ها: ,