لابی نیــــاوران
گروه طراحان سِـوِن

پروژه‌ی بازسازی و نوسازی لابیِ مجتمعی واقع در نیاوران به مساحت تقریبی 300 متر مربّع یکی دیگر از پروژه‌های طرّاحی داخلی شرکت سِـوِن می‌باشد. فضای نسبتاً بزرگی که سعی شده، با وجودِ طرّاحی پیچیده و تا حدّی شلوغ، لطمه‌ای به دلبازیِ آن وارد نشود.
در ابتدا، کلِّ فضا را به سه قسمت تقسیم کردیم: یک فضای را به پذیرش و دو فضای دیگر را به نشیمن و انتظار اختصاص دادیم. در سمتِ راستِ دربِ ورودی دیوارهای تو رفته‌ای که بالای آنها به صورت هلالی درست شده بود را به‌وسیله‌ی سطح چوبی و نورپردازی ویژه‌ای تغییر داده و با دیوارکوبهای چرمی و تابلوهای دکوری فضا را خاص‌تر کردیم. به ستونهایی که در وسطِ فضا قرار داشتند، با استفاده از گچ‌کاری، ظاهری متناسب‌تر و هماهنگـتر بخشیدیم. قسمت پذیرش نیز مُـدرنْ و با ترکیب چوب و شیشه ساخته شده است. در قسمت رو‌به‌روی پذیرش که سمت چپِ دربِ ورودی قرار دارد، نیم‌ستِ چرمیِ سفیدرنگی به همراه میز سفید جلوی آن قرار داده شده. علی‌رغم سقف کوتاهِ لابی، رنگ‌بندی و رابیتس‌کاریِ سقف جلوه‌ی خاصّی به این فضا داده است.

معماری داخلی: اداری

_______________________________________

نام پروژه: لابی نیاوران
طرّاح و مدیر پروژه: پیام صالحی
مجری: گروه طرّاحان سِـوِن
مکان: تهران، خیابان پاسداران
مساحت: 300 متر مربّع
تاریخ تکمیل: بهــار 1389