کافه تریا و رستوران اِمپوریو آرمانی
طراحی ماسیمیلیانو و دوریانا فوکساس
هنگکنگ، 2002

کافه تریا و رستوران امپوریو آرمانی بخشی از مرکز تجاری وسیعی به همین نام است که به وسیلهی ماسیمیلیانو و دوریانا فوکساس در هنگکنگ ساخته شد. ذهنیتی که سراسر این مجموعه بر پایهی آن بنا شده، آن است که فرهنگ جهانی، محلی است برای تجربهی هویتهای متفاوت. این پروژه میکوشد شیوههای متنوع پذیرش جهان را به نمایش بگذارد.
یکی از برجستهترین بخشهای مرکز، کافهتریا و رستورانی است که در گوشهی شمال شرقی پروژه جای گرفته است .عنصر بارز و چشمگیر این فضا، نوار فایبرگلاس قرمزی است که از زمین سر بیرون میآورد و تبدیل به میزی سرپایی برای صرف نوشیدنی میشود، سپس فراز و نشیبی پیدا میکند و فضایی برای صرف غذای گرم به وجود میآورد، در ادامه خود را قطع میکند و در نقطهی تقاطع محلی برای استقرار مسئول موسیقی رستوران پدید میآورد، دوباره اوج میگیرد و فضای صرف نوشیدنیها و غذاهای سبک و سرپایی را تعریف میکند و در نهایت میچرخد و تونلی حلقوی را پدید میآورد که در حکم ورودی اصلی رستوران است. این نوار قرمز105 متر درازا، 70 سانتیمتر پهنا و 8 سانتیمتر ضخامت دارد.
رنگ و شدت نور و درخشش دیوارهای شفاف رستوران متغیر است تا در طول روز حال و هواهای متفاوتی را ایجاد کند. اثاث فوقالعاده مینیمالیستی آن، روکشی از فولاد ضدزنگ برسخورده و پلیکربنات نرم نیمهشفاف دارند.
مدارک فنی