رویکردی مدرن به طراحی رستوران
طراحی داخلی: دفتر طراحان استیو لئونگ ترجمهی آبتین گلکار
A Modern Approach to Restaurant Designing
Interior Desing: Steve Leong Designers/Hong Kong, 2005

MX یک رستوران شیک و جدید هنگکنگی است که زیر نظر رستوران مشهور ماکسیم فعالیت میکند. ماکسیم بزرگترین شرکت تهیهی غذاهای حاضری (fast food) در هنگکنگ است و همواره میکوشد در مراکز خود، سبک و طراحیهای بدیعی را به نمایش بگذارد. در رستوران MX نیز آشپزی منحصربهفرد با جلوههای بصری نوآورانه ترکیب شدهاند.
استیو لئونگ که یک طراح داخلی شناختهشده در سطح بینالمللی است، به همراه الن چَن، هنرمند مشهور، با همکاری یکدیگر دانستههای خود از فرهنگ غذایی هنگکنگ را تکمیل کردند و آن را در طراحی رستوران به کار گرفتند. طراحان در پی آن بودند تا تاریخچهی غنی و پربار این فرهنگ را در نمادهای بصری فضا به نمایش درآورند و در عین حال، رویکرد جدید و مدرنی را نسبت به مقولهی طراحی رستوران ارائه دهند.
یکی از عناصر شاخص طراحی، استفاده از رنگهای قرمز و سفید است که رنگهای اساسی فرهنگ چینی به شمار میآیند. آرم قرمز و دلنشین MX با رنگهای سفید خالص ترکیب شده است تا تضادی انرژیبخش پدید آورد. غیر از آن، محوطهی صندوق و خدماترسانی نیز به رنگ قرمز درآمدهاند و محل غذاخوری با سفید طراوتبخشی رنگ شده است.