ساختمان مسکونی پیوند، اثر محمد مهدی سعیدی
کافه‌­تریایی برای افزایش روحیه­‌ی همکاری

رویکردی مدرن به طراحی رستوران
طراحی داخلی: دفتر طراحان استیو لئونگ ترجمه‌­ی آبتین گلکار

A Modern Approach to Restaurant Designing
Interior Desing: Steve Leong Designers/Hong Kong, 2005

MX یک رستوران شیک و جدید هنگ‌­کنگی است که زیر نظر رستوران مشهور ماکسیم فعالیت می­‌کند. ماکسیم بزرگترین شرکت تهیه‌­ی غذاهای حاضری (fast food) در هنگ‌­کنگ است و همواره می‌­کوشد در مراکز خود، سبک و طراحی‌های بدیعی را به نمایش بگذارد. در رستوران MX نیز آشپزی منحصربه‌­فرد با جلوه­‌های بصری نوآورانه ترکیب شده‌­اند.
استیو لئونگ که یک طراح داخلی شناخته‌­شده در سطح بین‌­المللی است، به همراه الن چَن، هنرمند مشهور، با همکاری یکدیگر دانسته­‌های خود از فرهنگ غذایی هنگ‌­کنگ را تکمیل کردند و آن را در طراحی رستوران به کار گرفتند. طراحان در پی آن بودند تا تاریخچه‌­ی غنی و پربار این فرهنگ را در نمادهای بصری فضا به نمایش درآورند و در عین حال، رویکرد جدید و مدرنی را نسبت به مقوله‌­ی طراحی رستوران ارائه دهند.
یکی از عناصر شاخص طراحی، استفاده از رنگ‌های قرمز و سفید است که رنگ‌های اساسی فرهنگ چینی به شمار می‌­آیند. آرم قرمز و دلنشین MX با رنگ‌های سفید خالص ترکیب شده است تا تضادی انرژی­‌بخش پدید آورد. غیر از آن، محوطه­‌ی صندوق و خدمات­‌رسانی نیز به رنگ قرمز درآمده‌­اند و محل غذاخوری با سفید طراوت­‌بخشی رنگ شده است.

مدارک فنی
منتشر شده در : یکشنبه, 21 فوریه, 2021دسته بندی: رستوران قست فود, طراحی داخلیبرچسب‌ها: