رستوران ایتالیایی A.T.F ، اثر علی بهزادی

رستوران ایتالیایی A.T.F
رستوران ایتیاف شعبه ۲ (1394)
طراحی پروژه ترکیبی از خطوط صاف، طیفهای تک رنگ، چوب طبیعی و نورپردازی ریلی و متحرک است. در فضاهای تجاری، انعطافپذیری باید زیاد باشد، حتی در نورپردازی. ثابت بودن المانها در مسکونی بیشتر مشهود است، البته در همین فضا، ما جای ثابت و فیکس هم داریم. هر جایی که المان ثابت است، نوع نورپردازی هم ثابت است. این پروژه ی ۲۰۰ متری در تهران در ۶۰ روز به اتمام رسید. واقعیت اینکه علاقه من بیشتر به سمت پروژهی تجاری و اداری است تا مسکونی، اعمال سلیقهی کمتر کارفرماها است. در فضای تجاری، اصولی ثابت هستند و نمیشود اصول معماری و طراحی داخلی را به خاطر سلیقهی کارفرما تغییر داد و ترجیح میدهم به جای مسکونی، روی فضاهای تجاری و اداری تمرکز کنم که یک اصول حداقلی در آن حاکم است.
معماری معاصر ایران : تجاری، طراحی داخلی
___________________________________
نام پروژه : رستوران ایتالیایی A.T.F
طراحی داخلی: علی بهزادی