اکو رستوران صدرا، اثر علی سوداگران، نازنین کازرونیان
این رستوران در اکوپارک شهر جدید صدرا و با مساحتی در حدود 900 مترمربع، شامل بیرونبر، فستفود و کافیشاپ طراحی گردیده است. کوههای اطراف، مهمترین چشمانداز شهر را فراهم میسازند که ایدهی اصلی طراحی این بنا قرار گرفت. شکست پوشش سبز کف و اتصال آن به بالای سطح زمین، فضاهای زیرین و سقف بنا را تعریف کرده و خط آسمانی هماهنگ با کوههای اطراف فراهم نموده است. نمای رو به دریاچه، کاملاً شفاف و نمای پشت به دریاچه از سنگهای استخراج شده از کوههای منطقه (سنگ گندمک که معدن اصلی آن در شهر صدرا واقع است) با بافتی خشن طراحی گردید تا پروژه با طبیعت پیرامون هماهنگ گردد.
معماری معاصر ایران، تجاری، تفریحی
_______________________________
نام پروژه: اکو رستوران صدرا
طراحان: علی سوداگران، نازنین کازرونیان (شرکت استاک بمآور پایدار)
طراح داخلی: نازنین کازرونیان
همکاران طراحی: محمدامین زنده شاهوار، حنیف حقطلب
مهندس سازه: سلمان رستمی
مهندس تأسیسات: امین محکمی
مجری پروژه: علی سوداگران
محل پروژه: شیراز، صدرا، اکوپارک
سطح زیربنا: 900 مترمربع
تاریخ اجرا: 1394
پست الکترونیک: stak.office@yahoo.com
مدارک فنی