گروه طراحان داخلی بیشل
پروژه­ی خانه­‌ی مسکونی لواسان

Bishel
Interior Design & Furniture

فضای اصلی ویلا (نشیمن و پذیرایی)
فضای نسبتاً بزرگی که با طراحی پرکار و پرجزئیات لطمه­‌ای به وسعت و دلبازی آن وارد نشده است. تفکیک فضای نشیمن خصوصی از پذیرایی، با ظرافت چشمگیری انجام شده است. وجود اختلاف سطح بین پذیرایی و نشیمنْ خود باعث تفکیک می­‌شود، اما استفاده­‌ی مفید از این اختلافِ سطح یکی از کارهایی­ست که هر طراحی به آن توجه نمی­‌کند. روی این سطح تشکچه­‌هایی نصب شده که در هنگام میهمانی فضای بیشتری را در اختیار میهمانان و میزبان برای سهولت در پذیرایی قرار می‌دهد. به عظمت و زیبایی شومینه نیز توجه کنید. استفاده از فرم‌­های شکسته که با یکدیگر تداخل دارند حس عجیبی به فضا بخشیده که شومینه را به عنصری شاخص و منحصربه‌­فرد بدل کرده است.
تیرک‌­های چوبی سقف فضای برون‌شهری حومه­‌ی تهران را با خود به درون ویلا آورده است. لوسترهای چوبی به منظور ایجاد هارمونی در کاربرد مصالح به کار رفته‌­اند. استفاده از پارچه­‌هایی با طرح‌­های طبیعی پوست حیوانات (مانند گاو و اسب) حس طبیعی‌­تری به فضا بخشیده است. به لوستر بالای میز غذاخوری نیز توجه کنید که بسیار هنرمندانه ساخته شده و باز هم بر حس بودن در محیطی طبیعی تأکید دارد. فرم لوستر بیضی است، که میز غذاخوری هم به قصد ایجاد هماهنگی از این فرم پیروی می­کند. محل استقرار تلویزیون که با ایجاد فضاهای خالی در اطراف آن امکان قرار دادن محصولات تزئینی و کاربردی را به صاحبخانه می­‌دهد. نشیمن L مانند که مقابل تلویزیون قرار گرفته فرمی بسیار زیبا دارد و بسیار راحت طراحی شده است. مثل موارد قبلی سعی شده در هر قسمت هماهنگی رنگی و صوری رعایت شود.

اتاق اصلی
در این اتاق شاخص‌ترین قسمت تخت فوق‌­العاده استثنایی است که همانطور که در تصویر مشخص شده، دقت بسیاری در طراحی و ساخت آن به کار رفته است. استفاده از فرم منحنی که هم زیباست اما ساخت و اجرای آن بسیار مشکل است، باعث جذابیت بیشتر این محصول گردیده است. استفاده از نور در قسمت بالایی تخت و ترکیب چوب و پارچه که تنوع مصالح را ایجاد کرده از دیگر نکات طرح این تخت است. هارمونی رنگ در این اتاق نیز طرف توجه طراحان قرار داشته است. میز آرایش نسبتاً بزرگ در نظر گرفته شده و باز هم استفاده از منحنی در طراحی مد نظر بوده و تلویزیون بسیار هنرمندانه در محل خود قرار گرفته است.
استفاده از یک نیم‌­ست درست در مقابل صفحه‌­ی نمایش LCD این اتاق را به فضایی کامل و آرامش‌بخش تبدیل کرده است. همچنین تیرک­‌های چوبی و لوسترهای بسیار زیبا باز هم ویلایی بودن فضا را به بیننده یادآور می­‌شوند.

نام پروژه: خانه­‌ی مسکونی لواسان (ونوس)
طراح پروژه: گروه طراحی داخلی «بیشل»
مجری: گروه اجرایی بیشل
کارفرما: شخصی
مكان: لواسان، حومه­‌ی تهران
مساحت: 850 متر مربع
سبک عمده­‌ی به‌­کاررفته: نئوکلاسیک
تاریخ تكميل پروژه: بهار 1387

مدارک فنی