کافه رستوران مسیر سبز، اثر طه عبودی

این رستوران در طبقه‌ی دوم یک مجتمع تجاری در محدوده‌ی میدان هروی واقع شده است. هدف از راه‌اندازی این رستوران ارائه‌ی غذاها و شیرینی‌های سالم و ارگانیک می‌باشد، از همین‌رو توجه به طبیعت را ایده‌ی اصلی در روند طراحی قرار دادیم. درویترین رستوران یک مسیرسبز با استفاده از گیاهان سبز ایجاد کردیم تا افراد را به سمت درب ورودی راهنمایی کند و همچنین لوله‌های رو کار فن کوئل را پوشش دهد. بدلیل محدودیت فضا با استفاده از متریال و قاب‌هایی خاص فضای آشپزخانه و روشویی را از فضای مشتریان تفکیک کردیم. سقف کاذب آشپزخانه را برای عبور تأسیسات حفظ کرده و سقف کاذب سالن را برای جلوه‌ی بیشتر رستوران از لابی مجتمع تجاری حذف کردیم. با توجه به اهداف مجموعه و ایده‌ی اصلی پروژه‌ رنگ سبز به عنوان نماد سلامتی، متریال طبیعی همچون چوب و گیاهان سبز را در روند طراحی بکار بردیم. لوگو و تابلوی رستوران هم به گونه‌ای طراحی شد تا جلوه‌گر تأثیر تغذیه بر سلامت انسان‌ها و جامعه باشد. چون بخش زیادی از مخاطبان این رستوران ورزشکاران و افراد دوست‌دارطبیعت می‌باشند از المان‌های ورزشی و فانتزی، متریال و ضایعات فرسوده و دورریز در طراحی و ساخت مبلمان بهره گرفتیم.

معماری معاصر ایران، تجاری

____________________________________

نام پروژه: کافه رستوران مسیرسبز
عملکرد: کافه رستوران
معماران اصلی: طه عبودی
کارفرما: فریبا جهانبخش
تهیه نقشه‌های فاز 2: طه عبودی
آدرس پروژه: پاسداران، میدان هروی، مرکزخریدگلستان، طبقه دوم
مساحت/زیربنا: 43 مترمربع
جزئیات طبقات و کاربری آنها: یک طبقه
طراحی و دکوراسیون داخلی: طه عبودی
مشاوران و اجرای نورپردازی: طه عبودی
اجرای پروژه: طه عبودی
نوع سازه: فلزی
طراحی تأسیسات: طه عبودی
نوع تأسیسات: مرکزی
سرپرست کارگاه طه عبودی
نظارت پروژه طه عبودی
تاریخ طراحی خرداد 98
تاریخ شروع ساخت خرداد 98
تاریخ پایان ساخت مرداد 98
عکاسی پروژه پویا حامدی
مشاور گرافیک کسری خسرویان – شادی حاجیان
بودجه‌ی کل 200 میلیون تومان
برندهای محصولات مصرفی 1)نهال وود
2)تبریز
3)مارتینی

این پروژه اثری است از طه عبودی
برای مشاهده‌ی مشخصات و دیگر آثار طه عبودی در دانشنامه کلیک کنید.

مشاهده!