کلینیک پردیس نور

کلینیک تصویر برداری پردیس نور (1390)
این پروژه هم (واقع در تهران) نخستین تجربه‌ی حرفه‌ای ما در طراحی داخلی درمانی بود. حالا اینجا مشکل بالعکس بود. همه‌ی مراکز درمانی سفید بودند و این از نظر ما مشکل داشت. کمی رنگ وارد کار کردیم ــ شاید نخستین مرکز درمانی بود که رنگ‌های متفاوتی داشت. معتقدیم این حرکت استرس و درد بیمار را کمتر می‌کند. تجربه‌ی فضایی نو در اینجا حس خوب و مثبتی برای بیمار می‌ساخت. با توجه به علاقه‌ی همسر کارفرما به رنگ‌های بنفش و نارنجی، کار راحت‌تر شد و ما هم بررسی کردیم، دیدیم که این دو رنگ اثرات مثبتی دارند. بنفش و نارنجی را وارد طراحی کردیم. همچنین بخش‌های انتظار بیماران را مانند یکسری قرارگاه اجتماعی طراحی کردیم، چون نمی‌خواستیم بیماران مثل بیمارستان کنار هم و یا پشت سر هم بنشینند. دوست داشتیم با هم حرف بزنند. این سکوت در مطب‌ها آزار‌دهنده است. سنگ‌های قیچی موجود روی دیوارهای لابی همکف، الهام‌بخش اجباری ما شد‌، کارفرما هم نمی‌خواست خرج اضافی کند. ما از همین سنگ‌ها، هم رنگ گرفتیم و هم خط؛ روی صندلی‌ها و دیوارها خطوط را ادامه دادیم و در واقع، چیزی که مزاحم محسوب می‌شد را به منبع الهام تبدیل کردیم.

نام پروژه : کلینیک پردیس نور
طراح داخلی: علی بهزادی

این پروژه اثری است از علی بهزادی
برای مشاهده‌ی مشخصات و دیگر آثار علی بهزادی در دانشنامه کلیک کنید.

مشاهده!