کافه لایف

کافه در خیابان میرفندرسکی اصفهان در سال 97 طراحی و اجرا گردید.
طراحی بر اساس موضوع کافه‌ی بیرون بر با نام کافه لایف به این صورت بود که فضا را به سه بخش تقسیم می‌کرد.
بخش اول فضای سفارش و انتظار مشتری برای آماده شدن سفارش
بخش دوم فضای مسئول و صندوقدار کافه
وبخش سوم فضای کار و آماده‌سازی سفارش
که دو بخش اول یعنی فضای سفارش و فضای صندوقدار کافه به صورت یکپارچه طراحی شد، که در این فضا با استفاده از ورق فولاد رنگ نشده روی سقف و کف در کنار بدنه‌ای از جنس مخمل و هر دو با رنگ خنثی و با دو جنس متمایز ایجاد تضاد شده است و در بخش کار کافه به دلیل صرفه‌جویی در هزینه به صورت دست نخورده و فقط با قفسه‌بندی به فضای کار تبدیل شد.
یکی دیگر از فضاهای ایجاد شده، فضای نشیمن روبروی کافه بود که به دلیل فضای کم داخل کافه و همینطور موقعیت کافه که در فضای پر رفت و آمد شهری قرار داشت طراحی شد، که برای این بخش در فضای بی استفاده‌ی لبه‌ی جدول و باغچه نیمکتی طراحی شد که هم به منظور نشیمن و گذراندن لحظات کوتاه برای مشتریان و هم دارای لبه‌هایی برای قرار دادن نوشیدنی و سفارش و همینطور یک فضای مبلمان شهری با رنگی خنثی برای عابران پیاده که بتوانند زمانی را بر روی آن استراحت کنند، بود.
از چالش‌های این پروژه می‌توان به زمان بسیار محدود کارفرما و بودجه‌ی محدود و همینطور فضای کوچک کافه که کار اجرا را با مشکل روبرو می‌کرد که برای سرعت بخشیدن و همینطور برای مزاحمت ایجاد نکردن برای اهالی و عابران بیشتر مراحل ساخت دکور در کارگاه انجام گردید و در محل نصب شد.

نام پروژه : کافه لایف
عملکرد : کافی شاپ
معماران اصلی : داوود رفیعی
کارفرما : مجتبی آغازکار و مهدی ترک
آدرس پروژه : اصفهان، خیابان میرفندرسکی
مساحت/زیربنا : 13.20مترمربع
جزئیات طبقات و کاربری آن‌ها : یک طبقه تجاری تراز+10از پیاده رو
تاریخ طراحی : 04/1397 تابستان
تاریخ شروع ساخت : 04/1397
تاریخ پایان ساخت : 05/1397 مردادماه
عکاسی پروژه : امیر محمد جدیدی

این پروژه اثری است از مهندس داوود رفیعی
برای مشاهده‌ی مشخصات و دیگر آثار مهندس داوود رفیعی در دانشنامه کلیک کنید.

مشاهده!