مرکز یو.سی.اس.دی پرایس (دانشگاه سن­دیه­‌گو)

ساختمان اصلی و اولیـه‌ی پـرایس سنـتر در سال 1998 در مـحـل کامپـوس دانـشگاه سن دیه‌گو احداث شده بود. به‌تدریج با افزایش تعداد دانشجویان و ساختمانهای پیرامون این مرکز، کیفیت خدمات‌رسانی در حد مطلوب ارائه نمی‌شد و کاستی‌هایی مشهود بود. دانشجویان در سال 2003 طی یک همه‌پرسی اعلام کردند که خواستار ساختمانی جدید و پاسخگو به نیازهای کاربری و بافت بستر ساختمان قدیمی و شهری هستند. پلان ساختمان قدیمی از لحاظ ترکیب‌بندی، حجمی درون­‌گرا بود در قالب یک حیاط مرکزی که از سه طرف در میان اِلمانهای سازهای که متوجه داخل بودند، احاطه می‌­شد. اما استودیو یزدانی منطق ساخت حجمی برون­‌گرا را برگزید، با ورودی‌های متعدد، لابی‌های گسترده و پلکان تندیس‌وار که زیبایی خیابان را دوچندان میکند. بنای جدید به مساحت 6,000 متر مربع و هزینه‌ی 53 میلیون دلار ساخته شد. پلان نوساز شامل فضای تردد و گفتوگوی دانشجویان، سرویس غذاخوری، فروشگاه، فضای استراحت، جلسات و انبار، سالن رقص، اتاق‌های کنفرانس و کتابفروشی میشود. شیب ملایم سایت ایجاب می­‌کرد که دو سطح همکف برای بنا طراحی شود. طراحی منظر این پروژه کار شرکت پاملا برتون و طراحی نورپردازی و آکوستیک­‌سازی بر عهده‌ی شرکت نیوسِن براؤن بود. طرح برای تطابق با ضوابط رتبه‌ی نقره‌ای تأییدیه‌ی LEED، بسیاری از استانداردهای طراحی پایدار را رعایت کرد.

معماری معاصر ایران: آموزشی و تحقیقاتی

__________________________________________

نام پروژه: مرکز یو.سی.اس.دی پرایس (دانشگاه سن­دیه‌­گو)
گروه طراحی: استودیو یزدانی
موقعیت پروژه: سن دیه‌گو، کالیفرنیا، آمریکا، 2008

این پروژه اثری است از استودیو یزدانی
برای مشاهده‌ی مشخصات و دیگر آثار استودیو یزدانی در دانشنامه کلیک کنید.

مشاهده!