لاینز

ملک مورد طراحی، در محله قیطریه و در نزدیکی پارک قیطریه واقع شده، با توجه به نورگیری بنا از سه جهت شمال، غرب و شرق، موضوع اصلی طراحی کیفیت فضاهای داخلی و ارتباط بصری بهینه با اطراف و نیز ارتباط بصری بنا با بناهای احداث شده اطراف خود در نظر گرفته شده.
با توجه به نزدیک بودن بناهای اطراف و وجود درختان بزرگ در جهت شرقی بنا که ایجاد سایه می‌کردند از تابش نور شدید کم شد به همین منظور بازشوها و پنجره‌ها را در حد امکان بصورت گسترده در اختیار بنا قرار دادیم. حتی در حمام نیز برای استفاده از نور روز با تمهیداتی بازشوی کوچکی قرار داده شده.
برای جلوگیری از لک شدن دائم شیشه‌های گستره بنا، از خط‌های افقی بیرون زده‌ای از جنس ورق در هر طبقه در سرتاسر نما استفاده شده.
با توجه به بافت محله و معماری شهر تهران، از تکنیک بازی رنگ با آجرهای زرد برای نمای بنا استفاده گردید. آجرها به صورت عمودی و با خطوط بند عمودی تیره در نظر گرفته شده تا ارتفاع طبقات بلندتر و خط‌های افقی بارش‌گیرها را خنثی نماید و نیز کمتر چشم آشنا باشد.
برای هم‌جنس بودن ارتفاع بنا با بناهای هم‌جوار و همچنین زیبایی بنا، دیوار جان پناه در بام کمی عقب‌تر از سطح نما طراحی گردیده که باعث شده خط‌های افقی نما قوی‌تر جلوه نماید و خط آسمان زیباتری ایجاد گردد.
طرح با یک متریال و کمک ورق‌های تیره یک‌پارچگی و خلوص بنا را که در هر طبقه یک واحد است از درون به بیرون تداعی می‌کند.

نام پروژه: لاینز
معماران اصلی: مهندس محمد عادلی و مهندس پیام سلیمانی رفیعی
کارفرما: مهندس خانی
همکاران طراحی: مهندس نگین طاووسی و مهندس یاسمن نیکبخش طهرانی
آدرس پروژه: بلوار کاوه، خیابان قیطریه، نبش کوچه شهید چیذری
طول جغرافیایی: 35.795231
عرض جغرافیایی: 51.445540
مساحت/زیربنا: مساحت کلی زمین=230 متر مربع/ زیربنای کلی طبقات 1031 متر مربع
جزئیات طبقات و کاربری: آنها مسکونی
نوع سازه: بتنی
تاریخ پایان ساخت: 1396

این پروژه اثری است از آتی‌زیست ایده
برای مشاهده‌ی مشخصات و دیگر آثار آتی‌زیست ایده در دانشنامه کلیک کنید.

مشاهده!