ساختمان علوم سی.اس.یو نورثریج

دانشگاه نورثریج در کالیفرنیا تصمیم گرفت تا ساختمانی تازه برای فعالیت‌های آموزشی و تحقیقاتی با فضایی شایسته در خدمت دانشجویان رشته‌های زیست‌شناسی و ریاضیات احداث کند. پس با هزینه‌ی 44,800,000 دلار ساختمانی 4طبقه به مساحت 8360 متر مربع، شامل بخش تحقیقات، آموزش، آزمایشگاه‌های تحقیقات محاسباتی، بخش اداری و کلاس‌ها ساخته شد. پروژه شامل دو حجم منفک میباشد که با یک هسته‌ی مرکزی به یکدیگر مرتبط شده‌اند؛ بخش اداری و کلاسها در همین هسته‌ی مرکزی که در حجم میانجی بین دو بخش اصلی‌ست، جای گرفته‌اند. یک لابی و پلازای 4طبقه و پلکانی عمومی به ارتفاع 3طبقه (هر دو در فضای باز) در این مجموعه طراحی شده‌اند که تردد به آزمایشگاه‌های آموزشی در طبقات بالا را فراهم و به مسیریابی تازه‌واردین کمک میکنند تا رویارویی و تعامل بین افراد افزایش یابد. پلازا رو به باغ گیاه‌شناسی است و فضایی بسیار آرام و دل‌انگیز برای مطالعه دارد. همچنین محوطه‌ی ورودی ممتد و سرپوشیده، مسیر دلپذیری برای گذر عابران پیرامون ساختمان فراهم می‌سازد، در عین حال که به داخل مجموعه‌ی علوم و کامپوس دانشکده هم دید دارد.
ساختمان در ترم جدید فصل پاییز سال 2009 گشایش یافت و دانشجویان کالج علوم و ریاضیات را به داشتن سالنهای کنفرانس مدرن، سایتهای کامپیوتر مجهز به سیستم وایرلس و فضاهای دل‌باز مفتخر کرد. این مجموعه به 18 آزمایشگاه تحقیقاتی، 9 آزمایشگاه آموزشی مقدماتی، 13 اتاق کنفرانس، آزمایشگاه دی.اِن.اِی و بسته‌های میکروسکوپی مجهز می‌باشد؛ همچنین انتقال فیبراپتیکی اطلاعات با سیستم‌های کامپیوتری نیز در این ساختمان میسر است.

نام پروژه: ساختمان علوم سی.اس.یو نورثریج
گروه طراحی:  استودیو یزدانی
موقعیت پروژه: نورثریج، کالیفرنیا، آمریکا، 2009

این پروژه اثری است از استودیو یزدانی
برای مشاهده‌ی مشخصات و دیگر آثار استودیو یزدانی در دانشنامه کلیک کنید.

مشاهده!