رستوران غذاهای دریایی

طرح این رستوران دریایی توسط دیبا کمی تعجب‌برانگیز است، زیرا این یک اثر ارگانیک است که با قوس و نرمش زیادی (شبیه غار) طراحی شده و با طرح‌های او در تهران و جنوب ایران، تفاوت‌های آشکاری دارد. یکی از مشخصات کارهای دیبا انعطاف‌پذیری طراحی اوست؛ همچنان که توانسته در پروژه‌های خارج از ایران نیز با معماری سنتی محلی ارتباط برقرار کند. در اینجا نمونه‌­هایی از اسکیس­‌ها به همراه نقشه‌­ی پروژه‌­ها و نوع نقشه‌کشی آن زمان که کاملاً به صورت دستی انجام می‌شد را می­‌بینید.

نام پروژه: رستوران غذاهای دریایی
نام معمار: کامران دیبا
موقعیت پروژه: چالوس، نمک آبرود
تاریخ طراحی: ۱۳۵۵ خورشیدی، محقق‌نشده

این پروژه اثری است از کامران دیبا
برای مشاهده‌ی مشخصات و دیگر آثار کامران دیبا در دانشنامه کلیک کنید.

مشاهده!